New in: Løbesko

Plain but beautiful

Skærmbillede 2014-01-15 kl. 4.20.59 PM

 

Sportsbh//H&M  Handsker//Nelly  Top//H&M Tights//Nelly  Jakke//H&M

 

Jeg har valgt et lækkert outfit ud som jeg ikke ville have noget imod at eje selv (toppen og jakken har jeg allerede). Disse compression tights fra Casall har jeg ville have længe, der er bare noget fint over detaljerne. Jeg kunne ikke finde hverken jakken eller toppen på H&M’s hjemmeside, men jeg ved at de har dem i butikkerne 😉

-Michala

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Løbesko