Velkommen til fit n' happy!

Velkommen til fit n’ happy!

Efter længere tids overvejelse har jeg besluttet at starte en blog. Jeg vil primært skrive om noget som jeg bruger rigtig meget tid på og elsker – nemlig træning og en sund livsstil, men bloggen kommer også til at indeholde meget andet.

Jeg er en 19 årig pige fra forstaden. Jeg begyndte at interessere mig for træning og sundhed for ca. et år siden. Jeg går i 3.g lige i øjeblikket og kunne godt tænke mig at læse til diætist og noget personlig træner når jeg bliver færdig til sommer 😀

Jeg håber på at kunne motiverer andre, men bloggen er ligeså meget til for at motivere mig selv 😉

20131008-113303.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til fit n' happy!