Løb

Insta lately

 

right

1. Banan med skyr. 2. Min elskede Acne cardigan som jeg har fået af min kæreste 3. Ja…

2

4. Pigemiddag på Park med mit gymnasie. Vi fik besøg af Stripper-Donnie 5. Min fine nye blonde-bh! 6. Før en bytur, kan ikke huske hvornår jeg sidst var i byen og der kommer også til at gå lang tid før det sker igen.

3

7. Jeg er afhængig af skyr, spiser det dagen lang. Her med fiberstrø, tranebær og blåbær. 8. Efter træning, trænede hårdt og opnåede mit daglige mål. 9. To år med min kæreste.. Vi spiste på Wokshop, kan klart anbefales! Der ligger et par stykker i nordsjælland.

 

-Michala

 

 

 

 

 

 

2

 • MoveOn

  Hejsa 🙂 Fin blog du har dig 🙂
  Hvad er det for et armbånd du har på, hvor der står Goal?
  Mvh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Hej Tine

   Tak skal du have!

   Armbåndet hedder Nike Fuelband. Jeg har skrevet et indlæg om det her

   Michala

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb