Nyt neon

Today

Okay, så har i dag har været en mindre heldig dag. Jeg har været ualmindelig træt og udkørt hele dagen, og det, sammenlagt med at jeg har skulle sidde og lave matematik på studiet fra klokken 10 til 17, har gjort at jeg nu er kørt helt død. Så da jeg kom hjem var jeg træt og cravede alt usundt i huset, hvilket endte med en masse chokolade og en lur på to timer. Men men, som sagt ødelægger én dag ikke det helt store! Starter dagen imorgen med en spinning time klokken 6.45(!!!) og skal senere på dagen styrketræne.

1486918_488979051211536_1731471094_n

-Ida

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt neon