Restitutionstræning

Yndlings proteinbarer

Er efterhånden blevet ret glad for at inkorporere proteinbarer i min kost. Kan virkelig godt lide at spise en fx efter en omgang morgentræning, om det er kardio eller styrke, hvor jeg både har brug for noget protein, lidt sukker og er lidt sulten. Derudover fungerer det så også som morgenmad, sammen med en lille smule skyr når jeg kommer hjem, hvis det ikke mættede helt nok. Nutriletts proteinbar med karamel smag (den øverste) og Nutraminos proteinbar med vanilje og karamel smag, er mine to yndlings. De smager begge to fantastisk godt og mætter meget synes jeg. Den fra Nutrilett indeholder 216 kcal, 15 g protein og kan købes i de fleste supermarkeder. Den fra Nutramino indeholder 266 kcal, 20 g protein og kan købes i FitnessWorld.

image

 

-Ida

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restitutionstræning