Tumblr inspo

Nike air max 1

Havde jo en skokrise for lidt tid siden, da jeg ikke kunne beslutte mig for hvilke sko jeg skulle have. Det endte med at jeg købte nogle helt andre end dem jeg havde kigget på… Og faktisk også nogle brugte, men da jeg så de her air max 1 i læder på facebook secondhand store, var jeg solgt. Jeg ledte efter dem i nye, men måtte indse at de ikke kunne findes, så jeg købte dem lettere brugt. De er alt for lækre!

20131128-202641.jpg

Forresten er jeg meget syg lige i øjeblikket, så ingen træning 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tumblr inspo