Nike air max 1

Ny personlighed på bloggen

Hvem er jeg?

Som i nok kan regne ud er der kommet en ny blogger på siden. Jeg er en 19 årig pige fra forstaden, som er super gode veninder med Michala, som har valgt at dele sin blog med mig. I min hverdag bruger jeg meget tid på mit arbejde og på studiet, hvor jeg læser nanoscience inde på Københavns Universitet. Derudover er jeg det seneste stykke tid begyndt at træne rigtig meget, spise sundere og bare generelt leve sundere.

Hvorfor vil blogge?

Mit egentlige mål ved at være såkaldt ”fitness blogger” er sådan set ikke så meget at inspirere andre, som det er at inspirere mig selv. Jeg gør det for at holde mig selv i gang, for at holde mig motiveret med min træning og kost, hjælpe mig med at nå mine mål inde for træningen og fungere som en slags sjov dagbog, hvor jeg en dag kan kigge tilbage og se mine fremskridt. Men det ville selvfølgelig være en fed bonus, også at inspirere andre 😉

Canada Goose

– Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike air max 1