Godmorgen

Keratinbehandling

Jeg har altid haft et besværligt hår. Det er porøst og vil ikke rigtig vokse. Det hjælper nok heller ikke at det er afbleget. Udover det, så har jeg fald i håret, men det er ikke ”tungt” nok til at danne krøller, så jeg bruger glattejern hver morgen, for det er jeg nødt til.

Men så var det at jeg faldt over en behandling som så lovende ud. Keratinbehandling hedder det, kender i det? Det skulle genskabe hårets skællag, glatte det ud og gøre det blankt. Jeg må indrømme at jeg er ret skeptisk overfor sådanne ting, men jeg har alligevel bestemt mig for at prøve og har nu bestilt en tid hos Dennis Knudsen senere på måneden. Se mere her

 

kera

 

-Michala

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen