Insta lately

Dårlig samvittighed

Jeg ligger pt. i min seng med rigtig dårlig samvittighed over, at jeg ikke får trænet i dag. Dumt ikke? Jeg ved, at det er vigtigt med restdays og at jeg egentlig har bedst af at blive hjemme i dag, men det er svært for mig at holde tanken ud om en dag uden mit/mine daglige besøg i Fitness World.

Jeg har haft nogle hårde uger i skolen og i aften har jeg bare lyst til at blive hjemme, tage et langt bad og pleje mig selv, lave et par afleveringer og se en masse Catfish, som jeg i øvrigt er blevet ret afhængig af på det seneste… egentlig lidt skørt 😉 En smule hjemmetræning kan jeg nok ikke komme udenom. Til træning herhjemme bruger jeg normalt blogilates videoerne på youtube. Der er mange forskellige og så er Cassey som laver videoerne helt fantastisk sød og opmuntrende.

tumblr_m7fb87HVia1r1u0gno1_500 restday-300x300

 

– Michala

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta lately